setup rf scanners

setup rf scanners

Postby pbdev » Fri Oct 15, 2010 8:30 pm

We want to modify some of our Powerbuilder applications to run on RF scanners.
we're on PB10.2 and looking into adding Symbol MC9090 mobile computers with barcode scanners to our system.
Can the rf units connect to the server using ftp and run our modified powerbuilder applications (designed for smaller screens)?
I want to make them go straight into the login screen when they are turned on and power off when exiting powerbuilder.
pbdev
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 15, 2010 8:12 pm

Re: setup rf scanners

Postby Antonio Linares » Sat Oct 16, 2010 6:51 am

???
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35253
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain


Return to FiveWin for CA-Clipper

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests