Bug in TBtnBmp [Solved]



Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Sun Aug 03, 2014 3:27 am

Enrico,

I just answered your latest email about it, that I missed
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Sun Aug 03, 2014 5:19 pm

Enrico,

I have modified Class TBtnBmp Method PaintBorder(), now your example seems ok.

I am emailing you the most recent Class TBtnBmp and wait for your feedback, thanks :-)
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Enrico Maria Giordano » Sun Aug 03, 2014 7:53 pm

Antonio,

it's getting better, but the raised effect vanishes when the mouse is over the button.

Almost done! :-)

EMG
User avatar
Enrico Maria Giordano
 
Posts: 6655
Joined: Thu Oct 06, 2005 8:17 pm
Location: Roma - Italia

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Sun Aug 03, 2014 10:57 pm

Enrico,

In your btn.prg example, it keeps the 3d border here when the mouse is over
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Enrico Maria Giordano » Mon Aug 04, 2014 8:23 am

Antonio,

I checked again and the 3d border goes aways when the mouse is over.

:?

EMG
User avatar
Enrico Maria Giordano
 
Posts: 6655
Joined: Thu Oct 06, 2005 8:17 pm
Location: Roma - Italia

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Mon Aug 04, 2014 10:44 am

Enrico,

Have you tried it with FWH 14.07 ?
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Enrico Maria Giordano » Mon Aug 04, 2014 1:04 pm

Antonio,

yes, just tried: no 3d border when mouse is over. :-(

EMG
User avatar
Enrico Maria Giordano
 
Posts: 6655
Joined: Thu Oct 06, 2005 8:17 pm
Location: Roma - Italia

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Mon Aug 04, 2014 2:29 pm

regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Enrico Maria Giordano » Mon Aug 04, 2014 3:27 pm

Antonio,

your exe works fine. Can you send me the exact PRG and RC you are using?

What am I missing?

EMG
User avatar
Enrico Maria Giordano
 
Posts: 6655
Joined: Thu Oct 06, 2005 8:17 pm
Location: Roma - Italia

Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Mon Aug 04, 2014 3:59 pm

Enrico,

I just modified this:

Code: Select all  Expand view
   REDEFINE BTNBMP;
             ID 101 OF oDlg;
             RESOURCE "TEST" NOROUND


Please try it
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain


Re: Bug in TBtnBmp

Postby Antonio Linares » Mon Aug 04, 2014 11:33 pm

Enrico,

Are you already using FWH 14.07 ?
regards, saludos

Antonio Linares
www.fivetechsoft.com
User avatar
Antonio Linares
Site Admin
 
Posts: 35258
Joined: Thu Oct 06, 2005 5:47 pm
Location: Spain


PreviousNext

Return to Bugs report & fixes / Informe de errores y arreglos

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest