by Richard Chidiak » Fri Jan 02, 2009 5:50 am
Antonio
After adding hbw32.lib i get more unresolved, am i missing any other lib ?
FiveCE.lib(TFTP.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol HB_FUN_GETLASTERROR
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SysFreeString referenced in function "unsigned short * __cdecl hb_oleAnsiToSysString(char *)" (?hb_oleAnsiToSysString@@YAPAGPAD@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SysAllocStringLen referenced in function "unsigned short * __cdecl hb_oleAnsiToSysString(char *)" (?hb_oleAnsiToSysString@@YAPAGPAD@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol VariantInit referenced in function HB_FUN___HB_OLE_INIT
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SysStringLen referenced in function HB_FUN_ANSITOWIDE
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayPutElement referenced in function "void __cdecl hb_oleItemToVariant(struct tagVARIANT *,struct _HB_ITEM *)" (?hb_oleItemToVariant@@YAXPAUtagVARIANT@@PAU_HB_ITEM@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayCreate referenced in function "void __cdecl hb_oleItemToVariant(struct tagVARIANT *,struct _HB_ITEM *)" (?hb_oleItemToVariant@@YAXPAUtagVARIANT@@PAU_HB_ITEM@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol VariantClear referenced in function "void __cdecl hb_oleItemToVariant(struct tagVARIANT *,struct _HB_ITEM *)" (?hb_oleItemToVariant@@YAXPAUtagVARIANT@@PAU_HB_ITEM@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayGetDim referenced in function "long __cdecl hb_oleVariantToItem(struct _HB_ITEM *,struct tagVARIANT *)" (?hb_oleVariantToItem@@YAJPAU_HB_ITEM@@PAUtagVARIANT@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol VarR8FromDec referenced in function "long __cdecl hb_oleVariantToItem(struct _HB_ITEM *,struct tagVARIANT *)" (?hb_oleVariantToItem@@YAJPAU_HB_ITEM@@PAUtagVARIANT@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol VarR8FromCy referenced in function "long __cdecl hb_oleVariantToItem(struct _HB_ITEM *,struct tagVARIANT *)" (?hb_oleVariantToItem@@YAJPAU_HB_ITEM@@PAUtagVARIANT@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol IID_IDispatch referenced in function "long __cdecl hb_oleVariantToItem(struct _HB_ITEM *,struct tagVARIANT *)" (?hb_oleVariantToItem@@YAJPAU_HB_ITEM@@PAUtagVARIANT@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayGetElement referenced in function "struct _HB_ITEM * __cdecl SafeArrayToArray(struct tagSAFEARRAY *,unsigned int,long *,unsigned short)" (?SafeArrayToArray@@YAPAU_HB_ITEM@@PAUtagSAFEARRAY@@IPAJG@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayGetUBound referenced in function "struct _HB_ITEM * __cdecl SafeArrayToArray(struct tagSAFEARRAY *,unsigned int,long *,unsigned short)" (?SafeArrayToArray@@YAPAU_HB_ITEM@@PAUtagSAFEARRAY@@IPAJG@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol SafeArrayGetLBound referenced in function "struct _HB_ITEM * __cdecl SafeArrayToArray(struct tagSAFEARRAY *,unsigned int,long *,unsigned short)" (?SafeArrayToArray@@YAPAU_HB_ITEM@@PAUtagSAFEARRAY@@IPAJG@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol GUID_NULL referenced in function "long __cdecl OleGetProperty(struct IDispatch *,long,struct tagDISPPARAMS *)" (?OleGetProperty@@YAJPAUIDispatch@@JPAUtagDISPPARAMS@@@Z)
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol IID_IEnumVARIANT referenced in function HB_FUN_TOLEAUTO_OLENEWENUMERATOR
hbw32.lib(w32ole.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol VariantCopy referenced in function "long __cdecl OleGetValue(struct IDispatch *)" (?OleGetValue@@YAJPAUIDispatch@@@Z)